Elisabeth Deckers

De tiny house droom van Elisabeth

Elisabeth Deckers

Dinsdagnamiddag 1 maart sloeg Elisabeth Deckers een verrassende vreugdekreet. Tijdens een wandeling stootte ze op de pas ge├»nstalleerde Tiny House in haar hometown Peer. Op het Kusterhof is namelijk een tiny house te huur… voor wie het mooie Limburg en diens boerenkost wil ontdekken. Tiny living on the farm.

Elisabeth, 36 jaar jong, droomt al drie jaar van een eigen tiny house. Onder het motto ’toeval bestaat niet’ sprak de ondernemende dame team Tiny Wonder aan tijdens de installatie van de tiny house te Peer. Een lang, aangenaam gesprek volgde… over klein wonen, leven in de natuur, alles uit het leven halen en de wegen naar meer geluk. Jawadde dadde.

Elisabeths enthousiasme werkt aanstekelijk. Vandaar dat we graag eens grasduinen in de motieven van deze millennial. Een tiny interview wenkt…

Wat maakt je gelukkig? Wat zijn je passies? Heb je een tiny house droom?
Elisabeth: “Nieuwe mensen leren kennen. Dingen doen voor anderen. Mensen laten lachen. Liefde geven.. dat maakt me gelukkig.(lacht)

“Mijn grote droom is om mijn eigen tiny house te ontwerpen en gebouwd te zien. Ik hou ook van zingen en dansen… Wanneer mag ik komen optreden op jullie tiny house festival (spontaan)? De tiny houses sluiten nauw aan bij een andere passie van mij, namelijk interieurs decoreren.”

De passie druipt eraf… Wat boeit jouw aan de tiny house lifestyle?

Elisabeth: “Ik ben in mijn leven al 14x verhuisd.. Hierin ben ik, onbewust, steeds kleiner en kleiner gaan wonen, wat me een heel gezellig gevoel gaf. Ik hou van het knusse/cosey gevoel dat deze compacte omgeving me geeft! Het voelt een beetje als een warme knuffel.

Ten tweede hou ik van het idee dat alle spleetjes en hoekjes benut worden. Er zijn zoveel ingenieuze ontwerpen… net of je telkens weer nieuwe ontdekkingen doet in je eigen huisje.

Uiteraard is de keuze voor een tiny house ook een beetje een keuze voor de natuur. Doordat je klein woont, leef je meer buiten, wat gezonder is… ”

Wat staat er nog nog op je ‘bucketlist’?

tiny house droom

Elisabeth: “Ik heb nog veel plannen en ga graag uitdagingen aan. Ik zou graag mijn motorrijbewijs behalen en een motor kopen. Diep vanbinnen droom ik ervan om met mijn tiny house Europa verkennen. Om de zes maand een nieuwe regio verkennen vanuit mijn favoriete uitvalbasis… waw (dromend)”

Veel plezier en succes Elisabeth!

1 gedachte over “De tiny house droom van Elisabeth”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen