Een Tiny house Huren

Ben je klaar om die unieke Tiny House ervaring op te doen?
Een Tiny house huren doen onze klanten om verschillende redenen:

  • Een Tiny House in je tuin om de verbouwing in je huis te overbruggen. Of een vriend of vriendin tijdelijk hosten.
  • Je bent op zoek naar een plek om zelf te verpozen en tot rust te komen omdat je in een transitie zit.
  • Je wil een Tiny House ervaring opdoen. Zo ontdek je of dit iets voor jou is. Bij een positieve evaluatie kan je erna voordelig een Tiny House kopen.
  • Je hebt een mooi stukje tuin of natuurpracht waarvan je anderen wilt laten genieten. Met een Tiny House kan je de plek als een soort B&B uitbaten.

Voor elk van deze situaties voorziet Tiny Wonder een aangepaste ‘Tiny House huren’-formule.

Opgelet: door de grote vraag zijn we genoodzaakt te werken met wachtlijsten voor elke formule. Informeer dus tijdig naar de mogelijkheden.

Tiny Wonder Wonen

Je hebt een huis met een leuke tuin. Je gaat die verbouwen en verkiest om niet in het stof te leven. Of je wil een vriendin de kans geven een tijdje in te trekken in haar eigen stek (Tiny House). Met Tiny Wonder Wonen huur je een Tiny House die we bij jou komen installeren. Jullie voorzien de omgeving, het water en de elektriciteit. De prijzen hangen af van de periode en de duurtijd van je huurcontract. Hou rekening met een eenmalige vergoeding voor de plaatsing.

Tiny Wonder Relax

Je wil een periode van rust inlassen. De eenvoud en de beleving van een Tiny House creëert de beste omgeving om je batterijen op te laden. In deze formule huur je zowel een Tiny House als een locatie. In samenspraak voorzien we een geschikte locatie. Afhankelijk van de locatie huur je de ontspannende setting voor 3 maand, 6 maand of een jaar. We bieden ook gerichte begeleiding aan om je ervaring met eenvoudig leven en tot rust komen te verbeteren.

Tiny Wonder Experience

Je heb de stille droom om een Tiny House te kopen. Toch wil je eerst ervaren hoe het loopt, vooraleer je die beslissing neemt. Of je wilt nog sparen zodat je je ‘droom Tiny huis’ kan financieren. Je kan eenvoudigweg je Tiny House huren. Koop je later een Tiny huis bij ons, dan krijg je de helft van het huurgeld terug. Met andere woorden: terwijl je huurt, spaar je voor je toekomstig project. Deze huur-koopformule biedt het beste van twee werelden.

Tiny Wonder Tourist

Je beschikt over een prachtige omgeving in BeNeLux of Frankrijk. Je wil dat anderen hiervan mee kunnen genieten. Als gastheer zet je met andere woorden een tijdelijk verblijf op. We voorzien specifieke formules zodat je je gasten optimaal kan verwennen.

Ontvangt u graag meer informatie?

Blijf niet zitten met je vragen! Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier. Wij staan klaar om jou te helpen en bijten enkel in onze projecten 😊

Winkelwagen