web analytics

Wij bouwen op maat!

Wij bieden niet alleen “sleutel op de deur” Tiny Houses, maar ook “oplossingen op maat” Wij hebben reeds honderden Tiny houses gebouwd en ontdekken elke keer opnieuw hoe het nog beter kan. Daarom werken wij enkel nog me de beste materialen en maken gebuik van de laatste nieuwe technologische doorbraken voor zowel ON-GRID als OFF-GRID installaties. Zonnepanelen, thuisbatterij, vloerverwarming, warmtepomp/airco gas/hout kachel aangepast toilet, alarmsysteem, veiligheidscamera’s, je Tiny house vanop afstand bedienen met je smarthphone? het kan allemaal! 

Contacteer ons en ontvang een offerte op maat

Tiny Wonder Cottage

Deze Tiny Wonder Cottages zijn twee identieke tiny houses gerealiseerd op vraag van de klant. Beneden is er een plek om te relaxen, werken, koken en eten, en boven is een knusse slaapkamer gecreëerd. Binnen en buiten is er een Scandinavische stijl – er is veel wit en natuurlijk hout.

Tiny Wonder Denmark II

De aanhanger is 7,2 meter lang. Deze mobi onderscheidt zich door zijn kleur – Zweeds rood genaamd faluröd, het is onze favoriete kleur omdat het het huis doet opvallen!

Tiny Wonder Denmark II - editie 2

Aangepaste versie kan geleverd worden met ingebouwde vaatwasser, wasmachine, oven, TV, airco.. 

MOBI 02

Gericht op goed doordachte ruimtelijke oplossingen die het gebruik ervan tot een puur plezier maken! Meer gezinsleden, of misschien kampeerspullen? Ontdek het Mobi 02-aanbod – onze tiny house uitgerust met uiterst slimme multifunctionele opbergvakken.

MOBI 03

Een thuis voor dromers en optimisten. Je kunt urenlang comfortabel in bed liggen en genieten van het uitzicht vanuit het grote raam. Wat je zal zien, hangt volledig af van waar je Mobi 03 plaatst.

MOBI 04

Hou je van ruimte en mooie uitzichten? Ontdek dan onze Mobi 04! Dit minihuisje op wielen is een uniek tiny house met enorme beglazing in de zijgevel. Dit ontwerp zorgt voor meer lichtinval, vergroot het interieur optisch, maar laat je ook op elk moment van de dag of nacht genieten van een prachtig uitzicht.

MOBI 05

Ben je een fan van moderniteit? En wil je tegelijkertijd opvallen tussen de menigte? Hier is het Mobi 05 mobiele huis dat het hele jaar door gebruikt kan worden! Dit model, dat ook vaak door onze klanten als mobiel zomerhuis wordt gebruikt, is erg populair vanwege zijn originele en buitengewone karakter, evenals zijn moderne en interessante vorm.

MOBI 02 SNOWDROP

MOBI 02 SNOWDROP staat op een trailer van 7,2 meter. Er zijn twee slaapkamers, een ruime woonkamer met een grote bank, aan de ene kant een keuken en aan de andere kant een badkamer. Het interieur is licht de gevel is geel. Dit huis is functionaliteit, karakter en gezelligheid!

MOBI O6 SAGE

MOBI 06 SAGE is een zeer interessante realisatie – De buitenkant is ingetogen, de gevel is naturel en het dak is antraciet. Het meubilair is wit en perzik, de keuken heeft een glazen kast tot aan het plafond… Iets heel unieks is de in/uitgang voor de kat – er is een speciaal kattenluik & slaapplaats geïnstalleerd.

MOBI 06 CAMOMILE

MOBI 06 staat op een aanhanger van 8,4 meter. Ook de kamers op de bovenverdiepingen zijn aangepast – ze zijn privé dankzij de deuren. Een andere slaapplaats is een uitklapbare bank met lades. Het interieur wordt gedomineerd door wit en hout en de gevel heeft een natuurlijke kleur.

MOBI O3 MAGNOLIA

MOBI 03 MAGNOLIA is een licht gewijzigd ontwerp van MOBI 03 op een aanhanger van 8,4 meter. In  In dit model werd de ruimte maximaal benut. Er is een afsluitbare slaapkamer en twee andere slaapplaatsen. Eén daarvan is toegankelijk via een uitklapbare ladder en de andere is toegankelijk via een trap met kasten. Op de begane grond is er ook een L-vormige bank, een keuken en een badkamer met douche. Het interieur maakt gebruik van verschillende houttinten en wit, zwart en grijs. Deze mobi is modern en elegant!

MOBI 03 TULIP

Deze staat op een aanhanger van 8,4 meter en beschikt over alarm & camera’s,  de bovenverdiepingen zijn aangepast – ze zijn privé dankzij de deuren. Een extra slaapplaats is een uitklapbare bank met laden. Het interieur wordt gedomineerd door wit en hout en de gevel heeft een natuurlijke kleur.

MOBI O6 VIOLET

MOBI 06 VIOLET is een individuele uitvoering van het MOBI 06 model op een aanhanger met een lengte van 8,4 meter. De kubieke vorm en lang chassis zorgen voor maximaal gebruik van de ruimte . De velen ramen helpen op hun beurt ook het interieur optisch te vergroten

MOBI O6 IRIS

MOBI 06 IRIS is een volledige OFF-GRID versie en kan overal geplaatst worden zonder nutsvoorzieningen, deze is 8.4 meter lang, beschikt over zonnepanelen, thuisbatterij, houtkachel speciaal ontworen toilet, alarm +  camerabewakingsysteem en kan bovendien volledig vanaf je smartphone aangestuurd worden.

MOBI O6 PANSY

Gemaakt uit de beste materialen, met oog voor het kleinste detail, op speciaal verzoek van de klant. Eenvoud, elegantie en functionaliteit in zijn puurste vorm.

MOBI O6 CUSTOM

Onder het motto:”klant is koning” hebben we deze  ( Tiny) House ontworpen voor 10 slaapplaatsen, waarvan er 2 volledig afgesloten zijn. Om de ruimte onder het bed zo goed mogelijk te benutten, hebben we uitgebreide opbergvakken geplaatst. Bijzonder opmerkelijk zijn de plaatsing van de ramen, waardoor we de omringende natuur vanuit elke plek kunnen observeren.