Wij bouwen op maat!

Wij bieden niet alleen ‘sleutel op de deur’ Tiny Houses, maar ook ‘oplossingen op maat’. 
Elke situatie is immers anders.  Er komt veel kijken bij een geslaagd Tiny House-project.
Onze ervaring en passie zorgt voor een geslaagde aankoop van een Tiny House dat volledig beantwoordt aan jouw noden.
We werken met de beste materialen en maken gebruik van de laatste nieuwe technologie voor zowel ON-GRID als OFF-GRID installaties. Zonnepanelen, thuisbatterij, vloerverwarming, warmtepomp/airco gas/hout kachel, aangepast toilet, alarmsysteem, veiligheidscamera’s, je Tiny house vanop afstand bedienen met je smartphone?  Het kan allemaal! 

Contacteer ons en ontvang een offerte op maat.

Tiny Wonder Cottage

Deze Tiny Wonder Cottages zijn twee identieke tiny houses gerealiseerd op vraag van de klant. Beneden is er een plek om te relaxen, werken, koken en eten, en boven is een knusse slaapkamer gecreëerd. Binnen en buiten is er een Scandinavische stijl – er is veel wit en natuurlijk hout.

Clover

Deze tot in de puntjes uitgeruste designvolle tiny house combineert minimalisme, design en vrolijkheid 😄.  Geplaatst in een natuurrijke omgeving en je gaat terug naar de essentie… ervaar eenvoud en geluk 💚.

Denmark II

De aanhanger is 7,2 meter lang. Deze mobi onderscheidt zich door zijn kleur – Zweeds rood genaamd faluröd, het is onze favoriete kleur omdat het het huis doet opvallen!

Peach

Peach is synoniem voor puur genieten.  Met bijzondere aandacht voor een stijlvolle afwerking en het optimaliseren van elke ruimte heb je een tiny om ‘u’ tegen te zeggen. Het rooftop terras zorgt voor extra beleving in de natuurrijke omgeving.

Denmark II - editie 2

Aangepaste versie kan geleverd worden met ingebouwde vaatwasser, wasmachine, oven, TV, airco.. 

Family

Een thuis voor dromers en optimisten. Je kunt urenlang comfortabel in bed liggen en genieten van het uitzicht vanuit het grote raam. Wat je zal zien, hangt volledig af van waar je Mobi 03 plaatst.

Denmark I

Hou je van ruimte en mooie uitzichten? Ontdek dan onze Denmark I. Dit minihuisje op wielen is een uniek tiny house met enorme beglazing in de zijgevel. Dit ontwerp zorgt voor meer lichtinval, vergroot het interieur optisch, maar laat je ook op elk moment van de dag of nacht genieten van een prachtig uitzicht.

SAGE

SAGE is een zeer interessante realisatie – De buitenkant is ingetogen, de gevel is naturel en het dak is antraciet. Het meubilair is wit en perzik, de keuken heeft een glazen kast tot aan het plafond… Iets heel unieks is de in/uitgang voor de kat – er is een speciaal kattenluik & slaapplaats geïnstalleerd.

SNOWDROP

SNOWDROP staat op een trailer van 7,2 meter. Er zijn twee slaapkamers, een ruime woonkamer met een grote bank, aan de ene kant een keuken en aan de andere kant een badkamer. Het interieur is licht de gevel is geel. Dit huis is functionaliteit, karakter en gezelligheid!

CAMOMILE

Camomile staat op een aanhanger van 8,4 meter. Ook de kamers op de bovenverdiepingen zijn aangepast – ze zijn privé dankzij de deuren. Een andere slaapplaats is een uitklapbare bank met lades. Het interieur wordt gedomineerd door wit en hout en de gevel heeft een natuurlijke kleur.

MAGNOLIA

MAGNOLIA is gebouwd op een aanhanger van 8,4 meter. In  In dit model werd de ruimte maximaal benut. Er is een afsluitbare slaapkamer en twee andere slaapplaatsen. Eén daarvan is toegankelijk via een uitklapbare ladder en de andere is toegankelijk via een trap met kasten. Op de begane grond is er ook een L-vormige bank, een keuken en een badkamer met douche. Het interieur maakt gebruik van verschillende houttinten en wit, zwart en grijs. Een moderne en elegante tiny house!

TULIP

Deze staat op een aanhanger van 8,4 meter en beschikt over alarm & camera’s,  de bovenverdiepingen zijn aangepast – ze zijn privé dankzij de deuren. Een extra slaapplaats is een uitklapbare bank met laden. Het interieur wordt gedomineerd door wit en hout en de gevel heeft een natuurlijke kleur.

VIOLET

VIOLET is een individuele uitvoering van het MOBI 06 model op een aanhanger met een lengte van 8,4 meter. De kubieke vorm en lang chassis zorgen voor maximaal gebruik van de ruimte . De velen ramen helpen op hun beurt ook het interieur optisch te vergroten

IRIS

IRIS is een volledige OFF-GRID versie en kan overal geplaatst worden zonder nutsvoorzieningen, deze is 8.4 meter lang, beschikt over zonnepanelen, thuisbatterij, houtkachel speciaal ontworen toilet, alarm +  camerabewakingsysteem en kan bovendien volledig vanaf je smartphone aangestuurd worden.

PANSY

Gemaakt uit de beste materialen, met oog voor het kleinste detail, op speciaal verzoek van de klant. Eenvoud, elegantie en functionaliteit in zijn puurste vorm.

Ontvangt u graag een offerte of meer informatie?

Winkelwagen