Tiny house Huizenjagers

Tiny house huizenjagers op Vier

In het televisieprogramma Huizenjagers staan de immomakelaars voor een grote uitdaging. Ze moeten op zoek naar een huis voor het laagste budget ooit… Niet zomaar komt men uit op duurzame en betaalbare vorm van wonen: de tiny house… Vanavond zend men het programma uit op de zender Vier.

Peter Michiels van makelaarsbureau Atrium wordt uitgedaagd in het programma om een betaalbare woning te vinden in de regio Nieuwpoort. Het resultaat was dat de makelaar met een tiny house van Tiny Home on tour ging. Ze vleiden neer in Ramskapelle, vlakbij Nieuwpoort.

Tiny house huizenjagers: achter de schermen

Het was bijzonder om te zien hoe het Tiny House kwam aangereden vanop de autostrade. Om vervolgens de kandidaat-kopers verwonderlijk te zien kijken naar een leeg stuk grond om dan 15 min later er een Tiny House op te hebben staan. De verbazing was groot. Als ook deze van de buren en voorbijgaande fietsers die geen idee hadden van welke grote caravan ze hier nu hadden gezet!? Fijn om ook aan hen het concept van tiny house te kunnen uitleggen. Zijn mensen klaar voor dit concept? I

De on tour ging nog even verder. Enkele weken later hebben we een tweede on tour gedaan in Glabbeek, Vlaams Brabant. De eerste dag vond er opnieuw een filming plaats in het kader van het programma Huizenjager op Vier. De komende weken zal het Tiny House leven in de picture komen.

Vanuit Tiny Wonder zijn we klaar om de vragen op te vangen en je mee te begeleiden naar een leven in een Tiny House.

Bekijk hier een voorbeschouwing op de website van Vier van de Tiny House huizenjagers.

Bekijk hier de aflevering op Vier.

Ontvangt u graag meer info?

Blijf niet zitten met je vragen! Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen