Tiny House Batibouw 2023

Voor het eerst staat Tiny Wonder met haar tiny houses op Batibouw in Brussel. De grootste Belgische bouw- en renovatiebeurs trekt elk jaar meer dan honderdduizend bezoekers. Dit jaar is een van de hoofdthema’s ‘Flex Living’. Een must see voor mensen die interesse hebben in een flexibele manier van wonen, werken of genieten van natuur in hun vrije tijd. De beurs gaat door van dinsdag 14 maart tot en met zondag 19 maart 2023. Je kan de stand van Tiny Wonder bezoeken in HAL 9.

Tiny House Batibouw

Tiny Houses op wielen zijn nu ook bekend bij het bredere publiek dankzij het VTM-programma ‘Tiny house Battle’. Tiny Wonder heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het ontwerpen en bouwen van tiny houses die voldoen aan de wensen van haar klanten.

Tijdens Batibouw presenteert Tiny Wonder een van haar tiny houses aan het publiek. Bezoekers kunnen een tiny house van binnen en buiten bekijken en de verschillende opties en functies ontdekken. Het team van Tiny Wonder zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en advies te geven over de verschillende mogelijkheden en opties die het bedrijf biedt.

Door deel te nemen aan deze beurs hoopt het bedrijf meer mensen te inspireren om te kiezen voor een tiny house en te laten zien wat er allemaal mogelijk is op dit gebied.

Bezoek Tiny Wonder in Hal 9

tiny house batibouwTiny Wonder: verhuur én verkoop van Tiny houses

Tiny Wonder heeft een breed gama aan tiny houses beschikbaar voor verhuur en verkoop. Als exclusieve importeur van Mobi House garandeert Tiny Wonder topkwaliteit en de beste service.

We bieden eenvoudige modellen tot luxere uitvoeringen. Sommige tiny houses zijn zo ontworpen dat ze volledig zelfvoorzienend zijn. Deze zijn ook geschikt voor off-grid wonen. Dit betekent dat ze geen aansluiting nodig hebben op het elektriciteitsnet of de riolering.

Tiny houses zijn populair vanwege hun compacte formaat, duurzaamheid en flexibiliteit. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om te wonen op een minimalistische en natuurlijke manier.

Tiny Wonder voorziet in vrijkaarten voor geïnteresseerde bezoekers

Tiny Wonder kan nog een aantal mensen een gratis kaart aanbieden voor de beurs. Stuur ons een mailtje op info@tinywonder.be. We doen het nodige zodat je onze stand kan bezoeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen