Onze Tiny Houses in Hotel Romantiek

In de schitterende setting van het televisieprogramma ‘Hotel Romantiek’ hebben onze gezellige Tiny Houses op wielen een bijzondere rol gespeeld. Dit unieke programma brengt 12 vrouwen en 12 mannen boven de 65 jaar samen. Hun doel: het vinden van ware liefde. Te midden van de betoverende omgeving van Polen, met Gloria, Sven en Philippe als begeleiders, ontvouwde zich een hartverwarmend avontuur.

Tiny House Hotel Romantiek

Tijdens hun zoektocht naar liefde verbleven de 65+ers in een feeëriek Pools kasteel. Aan de hand van spelletjes en activiteiten leren de deelnemers elkaar kennen. Aangevuld met de humor én gezellige babbels van Sven de Leijer, Gloria Monserez en Philippe Geubels beleven de deelnemers de tijd van hun leven.


Tiny Houses vormen dé romantische apotheose in Hotel Romantiek

Gelegen langs het meer, boden onze Tiny Houses de romantische setting voor de koppels die elkaar na de activiteiten begonnen te waarderen. Elke avond kreeg een gevormd koppel de kans om af te spreken in deze idyllische omgeving, weg van de drukte van de groep, om de nacht door te brengen. Of deze intieme ontmoetingen resulteerde in bloeiende romances kan je zien in het vijfde seizoen van het VRT-programma Hotel Romantiek.

Je kan de eerste aflevering hier bekijken.

Tiny Wonder heeft de Tiny Houses zelf ontworpen. De compacte en charmante ruimtes, ingericht met oog voor detail en comfort, boden een warme en gastvrije omgeving die perfect paste bij de zoektocht naar liefde en genegenheid. “Als exclusieve Belgische verdeler van Mobi House uit Polen konden we een prachtplek creëeren voor de koppels nabij een prachtig gelegen meer.” reageert Bert Schelfhout zaakvoerder van Tiny Wonder.

“Onze Tiny Houses, met hun slim ontworpen interieurs en mobiliteit, gaven extra cachet aan het romantische decor van het programma. Ze vormden de intieme setting waarin de deelnemers hun emoties en gevoelens konden verkennen. De Tiny Houses die voor het programma gebruikt werden sluiten het dichtst aan bij ons model Denmark.

Hotel Romantiek Polen

“We zijn bijzonder tevreden dat we konden helpen bij deze romantische setting van ‘Hotel Romantiek’. Zo te zien heeft een aantal koppels bijzondere momenten beleefd in onze Tiny Houses. Dat zullen we koesteren.” besluit Bert zeer tevreden.

Ontvangt u graag meer informatie ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen